Blog

Belső zarándoklatom gyümölcsei prózahéjban

Emlékeztető a jövőből


A Jövő, amely éppen most realizálódik, az emlékeztetés szeretetteli szándékával üzeni a 21. századi Jelen-létnek: nem harcolni jöttetek a Földre, hanem játszani, a választott, vállalt szerepeiteket "előadni" az élet színpadán. Talán elfelejtettétek, miről szól a játék. Örömről, önfeledtségről, lelkesedésről. Ehelyett mi zajlik a színpadon és a színfalak mögött? Hatalmi játszma, alá-fölérendeltség, elnyomás, áldozati szerep, visszaélések stb. Sokan felismertétek, mégsem sikerült ebből az ördögi körből végleg kiszabadulnotok.

A jövőtök arra emlékeztet, eljött az idő, hogy visszatérjetek a játék öröméhez, az élet teljességéhez. Igen, a teljességhez. A hatalmi játszmák, energiaküzdelmek csak addig működnek, amíg árnyékaitokat nem integráljátok. Eddig kivetítettétek a külvilágra az elfojtott részeiteket. Fogadjátok el önmagatokat, a kevésbé szerethető aspektusokat is. Amit ellenségnek tekintetek, az a barátotok. Ha ezt felismeritek, hihetetlen belső erőt tudtok felszabadítani, amit alkotásra, teremtésre fordíthattok ahelyett, hogy egymáson próbálnátok felülkerekedni. Öleljétek meg magatokban gyengeségeiteket, kudarcaitokat, tévedéseiteket a felismerés hálájával, és onnantól másokban sem zavar már.

Minden önmagatok szeretetével kezdődik. Az önszeretet nem önzés, hanem a hatalmi játszmákból való kilépés kulcsa. Figyelmeteket vonjátok önmagotok irányába, ne a külső színjátékot tápláljátok energiával, ellenállással, harccal, félelemmel vagy a szánalom érzésével. Aki uralni tudja önmagát, az nem kíván másokon uralkodni. Csak az akar elnyomni másokat, és erőszakkal tiszteletet, félelmet kicsikarni, aki belül gyenge, nem ismeri és szereti önmagát, ezáltal uralni sem képes belső erőit.

Nem kell küzdenetek, sem ellenállnotok, csak emlékeznetek. Emlékezzetek arra, hogy nem lehet elnyomni, megfélemlíteni bennetek, csak amíg ezt a szenvedéssel és haraggal teli játékot játsszátok. És nem kell hatalmaskodnotok sem, nincs szükségetek mások energiájára, ha beálltok a saját erőtökbe. Nem kell jobbnak, hatalmasabbnak lennetek senkinél, ugyanis nem lehettek jobbak, hatalmasabbak annál, akik valójában vagytok!

Most, hogy tiétek már az emlékezés ereje, a jövőtök örömmel számol be mindarról, ami rátok még csak ezután vár: A mindennapokat a szeretet flow-élményei lengik be, kreatív, időtlen létezés ez versengés nélkül, belülről megélt sikerekkel. Ezt választottátok, a többségetek végleg kivonódott a hatalmi csatározásokból és tudatára ébredt belső erőinek, képességeinek. Ezzel a bizonyossággal éljetek, játsszatok mindennapjaitok során! Hamarosan eljön az emlékezők ideje!

Szívből: JÖVŐ