Vállalkozásom

A korrektori munkáról

Korrektori vállalkozásomat 2021 novemberében hoztam létre. Hogy pontosan mire is vállalkoztam? Elsősorban arra, hogy a gondjaimra bízott szövegeket csinosítom, a helyesírási, nyelvhelyességi, tipográfiai hibákat kijavítom, nyomdakész állapotba hozom.

Hogy miért döntöttem a korrektori munka mellett? Azért, mert íróként tisztában vagyok vele, mennyire fontos, hogy "szellemi gyermekünk" tökéletes állapotban kerüljön a nyomdába. És mindig is fontosnak tartottam anyanyelvünk ápolását. A magyar nyelv varázslatos kifejező ereje elbűvöl, úgy gondolom, magyar nyelven írni áldás és csodálatos lehetőség. Megtisztelő feladat számomra a nyelv ápolásával, értékeinek a megőrzésével foglalkozni.

Ha bizalmat szavazol, és gondjaimra bízod könyvedet, blogszövegedet, szakdolgozatodat, pályázatodat, egyéb írásodat, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legnagyobb gondossággal, körültekintéssel, figyelemmel és bizalmasan kezelem.

Ha bizonytalan vagy, kérj ingyenes próbamunkát! Küldj el egy részletet a szövegből, és a kijavított változatot megtekintve eldöntheted, igényt tartasz-e a munkámra.

Hálás lennék, ha a referenciáim között szerepelhetne a könyved, weboldalad, írásod!

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: 0670/6305435, e-mail: kozmaalexandra@gmail.com