Kiadványok

2021 februárjában elkészült Lélekmozaik című kötetem, amely az elmúlt évek önismereti munkájának a gyümölcse."Utam a lélek útja, / szavam lélekmozaik, / csillagporral bevonva, / utamat kövezi." Végre elkezdődött utazásom a fény felé, lelkem középpontjába. Már irányban vagyok, vége a vargabetűknek, jöhetnek a "szandrabetűk". Ez a kötet a megtalált út első állomása.


"Már nem tökélyre vágyom, csak fejlődésre. Úton lenni jó." A Rezdülések ennek az útnak a következő állomása. A fejlődés részeként arra törekszem, hogy tiszta szívvel, tiszta lélek, tiszta tudattal kapcsolódhassak halhatatlan részemhez. Ebből a forrásból meríteni és versekbe önteni isteni áldás. A Rezdülések ennek a forrásnak a lélekcseppjei.


A Maradok #Vers #Dal Háló 2022-es Nyitott antológia pályázatán I. helyezést értem el vers kategóriában. Két alkotásom került a kötetbe. Hálás vagyok a szerkesztőknek ezért az elismerésért. Örömmel tölt el, hogy 400 beérkező pályázat közül választottak ki, és értem el holtversenyben ezt a helyezést.


2021 óta az Irodalmi Rádió antológiáiban is megjelennek a verseim. A Van itt válasz elég című kötet a 2021. évi pályázat beválogatott verseit tartalmazza. A Csillagszívként harcba mennék a blogszerzők 2022-es antológiája, A bundáskenyéren innen kötet pedig a pedagógus alkotók pályázatán sikeresen szerepelt szerzemények gyűjteménye. Összesen kilenc versem olvasható a www.lira.hu hálózatában megtalálható kötetekben.